MENU

DETTA JOBBAR VI MED

Hemsida

WordPress-sida? Egenutvecklad från grund? Anpassad för mobil och surfplatta? Vi skräddarsyr efter just ditt behov och levererar professionella, användarvänliga och effektiva lösningar av hög kvalitet. 

Logotyp

Vi framställer våra logotyper som resultat av dina önskemål tillsammans med vår kreativitet. Våra logotyper speglar kundernas verksamhet och har företagets anda vilket skapar en grafisk identitet. 

Sociala medier

Facebook, Twitter, Instagram osv. Listan är lång. Vad passar er? Och hur bör man kommunicera i sociala kanaler? Vi kan t.ex. hjälpa er med att sätta upp en Facebooksida eller utforma er närvaro i sociala medier.

Webbhotell / Drift / E-post

Vi vet att ingen blir glad av krånglig teknik. Du som kund ska därför inte behöva bekymra dig över det tekniska – det tar vi hand om. Utifrån ditt behov väljer vi det webbhotell som passar bäst för just ditt projekt.

Marknadsföring

Fördelarna med marknadsföring på internet är stora. Det finns många vägar att gå och vad som är rätt beror förstås på dina behov. Med behovsanalys, mål, handlingsplan och åtgärder når man resultat.

Trycksaker

Visitkort, flyers, broschyrer, flygblad, affischer, kuvert, brevpapper eller något annat? Vad behöver ni? Vi hjälper dig så att det inger förtroende, professionalitet och affärsmässighet hos dina kunder.

Webbsystem

Har du behov av lösningar där det inte redan finns standardprodukter som kan användas? Vi skräddarsyr ett system åt dig från grunden genom att ta fram lösningsförslag utifrån dina behov. Inget är omöjligt!

Fotografering

Att ha snygga och professionella bilder är något som spelar stor roll för det intryck ni skapar. Vi genomför enklare fotograferingar och redigerar bilderna för att ta fram det bildmaterial ni behöver.

Innehåll / Uppdatering

Många av våra kunder saknar egen kompetens, tid eller resurser för att löpande arbeta med att hålla sin webbplats aktuell och uppdaterad. Slipp uppdateringar - Vi hjälper dig! Lägg tiden på det ni är bäst på istället. 

Konsultation

Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfri rådgivning. Kanske har du en idé, ett problem eller en dröm? Du har tid men saknar kunskaperna? Vi hjälper dig genomföra projektet från grund till stabila pelare. 


VÅRT SENASTE PROJEKT


 • Vi är nyckeln till långa relataioner
 • Vi bryr oss om våra kunder och hur vi kan göra deras liv enklare
 • Vi är flexibla, öppna och kundfokuserade
 • Vi älskar att utvecklas och använda oss av den senaste tekniken
 • Vi lyssnar, diskuterar, ger råd och utvecklar

VÅR PROCESS

 • 12%
  Möte
  Varje projekt startar på samma sätt, en kopp kaffe hos oss eller er! Ni har en idé, en dröm eller kanske ett problem som vi kan hjälpa er med. Genom att lyssna på er och ställa en mängd jobbiga men nyttiga frågor, skapar vi större förståelse för er verksamhet och ert behov.
 • 29%
  Planering
  Med utgångspunkt från mötet tar vi fram en plan och definierar målen för projektet. Här bestäms saker som vilken typ av teknik man skall använda, förslag på utseende och funktioner. Vi ger er sedan insikt i denna plan samt en offert över vad det skulle kosta att genomföra projektet.
 • 43%
  Design
  Efter ert godkännande börjar arbetet med att designa just ert projekt. Slutanvändaren ligger hela tiden i fokus, designen skall inte bara vara snygg utan även uppfylla målen. Här använder vi ofta material som kunden önskar t.ex. bildmaterial. Detta för att höja inlevelsen!
 • 71%
  Utveckling
  I utvecklingsfasen skapar vi alla de delar som kommer utgöra den färdiga produktionen. Det är här självaste projektet skapas. Allt från funktioner till minsta detaljerna i användarupplevelsen. Under denna fas har vi gärna regelbunden kontakt med er för avstämning.
 • 86%
  Testning & Lansering
  Den stora dagen är här. Nu skall projektet lanseras och vi ser till att allt är på plats hos er inför lanseringen. En kvalitetsgranskning görs för att se att sidan håller måttet, både när det gäller funktioner, kod och utseende. Smyger något fel förbi åtgärdar vi detta kostnadsfritt!
 • 100%
  Uppföljning
  Vår roll när ett projekt väl är lanserat varierar, det är allt från att vi vidareutvecklar projektet tillsammans med kunden. Vi jobbar även mycket med underhåll som t.ex. uppdatering av innehåll, skicka ut nyhetsbrev eller skapa en Facebooksida och koppla denna till projektet.

Redo att ta nästa steg på webben?